Søk på Norgeshus skiskole!

Følg oss på facebook!

Følg oss her!

Om Skiskolen

Norgeshus Skiskole er et nyoppstartet samarbeidsprosjekt mellom Norgeshus AS, deres elitelag i langrenn, Team Norgeshus, Swix Sport AS og Norges Skiforbund(NSF).

Skiskolen har som formål å spre skiglede, skape følelse av mestring og oppmuntre barn, ungdom og voksne til økt aktivitet på ski!

Team Norgeshus trener Emil Søbak Gundersen(foto Skisport) har lang erfaring med trening av barn på ulike skiskoler og han har sammen med NSF bygget opp en database med aktiviteter og treningsøkter som dere i klubben vil få tilsendt ved tildeling av en skiskole. Denne er ment som inspirasjon til å lage deres egen Norgeshus Skiskole.

En Norgeshus Skiskole skal først å fremst fremme skigleden, fremme barn og unges glede ved å bruke ski som et aktivserings verktøy. Men det skal også være en mulighet for de litt eldre til å få med seg noen tips og utvikle sin faglige kompetanse på langrenn.

Skolens rammeverk bygger på sosial kveldsaktivitet fredag, 2 leke/treningsøkter lørdag + temakveld for de eldre.  Søndag avluttes skolen med Lek/treningsøkt og en felles lunsj på klubbhuset. Ved tildeling av Norgeshus Skiskole vil din klubb motta en detaljert plan for hvordan skiskolen kan gjennomføres med differensiert opplegg etter alder.

Norgeshus Skiskole bygges rundt klubbens ansvarlige ledere, ivrige foresatte og lokale trenere samt en ansvarlig fra Team Norgeshus, representanter fra Norges Skiforbund og Swix Sport AS.  For mer om løperne på Team Norgeshus se www.teamnorgeshus.no

Dette kan være din klubbs miljøsamling!

Vil du og din klubb skape en sosial helg som har det lille ekstra for de yngre i klubben? Ja da bør dere søke på å få tildelt en Norgeshus skiskole. Gå til siden «Hva får klubben» i menyen for å se mer info om hva klubben får som arrangør av en skiskole!

Første runde med skiskolen arrangers 22.-24.mars 2013.

 

 

2 responses to “Om Skiskolen”

  1. Tonje Berger Ausland

    Hei!

    Gjerstad idrettslag er en breddeklubb. De senere årene har langrennsporten tatt seg noe opp igjen her, etter noen år nede i en liten bølgedal. Noe vi synes er veldig bra:)! Vi kunne tenkke oss, muligens sammen med nabokommunene Risør og Vegårshei, å arrangere Norgeshus Skiskole, som en ekstra motivasjon for de skiglade ungene og kanskje på den måten får med oss enda flere. Spørsmålet vårt er om helgen 22.-24.mars 2013 er spikret, slik at en må gjennomføre skiskolen denne helgen? På våre breddegrader er dette en veldig usikker tid med tanke på snøforhold, så for oss ville det være sikrere og derfor mer ideelt å arrangere Norgeshus Skiskole en helg i februar i steden. Hvordan ser dere på dette?

    Mvh Tonje Berger Ausland
    For Gjerstad idrettslag (GIL)

Leave a Reply

SamarbeidspartnereNorgeshus
Natre
Byggeriet
Flexit
Weber
Sircon